La llet de cabra és
rica en proteïnes, lípids, oligoelements i lipoproteïnes que ajuden a restaurar
la barrera epidèrmica. En concret, les lipoproteïnes de la llet de cabra actuen
com veritables liposomes, es fusionen amb l'epidermis facilitant la penetració
del nutrients i la hidratació de la pell. Els beneficis sobre la pell són
molts: humectant i hidratant, nutritiu, regenerador, bacteriostàtic, ...
El sabó de llet de
cabra i mel es un sabó suau i cremós, per a tot tipus de pell, és un sabó que
neteja en profunditat i aporta hidratació i un bon acondicionat de la pell.
Elaborat amb oli
d'oliva verge extra, oli de coco, palma, palma christi i germen de blat. Llet
de cabra. Mel. Argila blanca. I com aromatitzants oli essencial de llavor
d'aranja, de llimona i sàlvia.
Un sabó 100% natural
i biodegradable.
Composició quali/quantitativa per elaborar 2400 g de SABÓ CABRA I MEL:
Oli oliva verge extra | 554,00 | g |
Oli coco | 422,00 | g |
Oli palma Elaesis g. * | 369,00 | g |
Oli palma christi | 87,00 | g |
Oli germen blat | 11,00 | g |
Hidròxid sòdic | 202,00 | g |
Llet de cabra | 715,00 | ml |
Olis essencials purs | 28,00 | g |
Argila blanca | 129,00 | g |
Mel | 10,00 | g |
* oli palma de cultiu controlat i sostenible
(excés greix 7%,
concentració 22 %, Tª fases 35 ºC)
“Elaborar segons art”
Per mantenir al màxim
l’efecte beneficiós de la llet de cabra, en el procés d’elaboració s'utilitza
la llet de cabra congelada per protegir les lipoproteïnes de la llet de les altes
temperatures a les que arriba a la reacció de dissolució del NaOH en medi
aquós, les temperatures altes desnaturalitzen les lipoproteïnes que són les
responsables de l'efecte emolient i protector sobre la pell.
Podem detectar olor a
Amoníac, degut a la reacció de part de l’Urea de la llet de cabra amb
l’Hidròxid sòdic. L’Amoníac és un gas volàtil que s’elimina del sabó durant el
període de curació.
Desprès del període
reglamentari de curació (mínim quatre setmanes) i superat el test de control de
pH (pH<9) ja es pot gaudir del sabó de llet de cabra i mel.
El resultat es un
sabó sòlid-cremós de color ocre, aroma cítric, cremós i molt suau al tacte,
proporciona una molt bona neteja, fa molta escuma i de bombolla mitjana-gran,
s’esbandeix bé amb molt poca aigua, deixa la pell suau i hidratada amb un
acondicionat ideal.