Translate

dilluns, 8 d’agost del 2016

SABÓ LLET DE CABRA I MEL

La llet de cabra és rica en proteïnes, lípids, oligoelements i lipoproteïnes que ajuden a restaurar la barrera epidèrmica. En concret, les lipoproteïnes de la llet de cabra actuen com veritables liposomes, es fusionen amb l'epidermis facilitant la penetració del nutrients i la hidratació de la pell. Els beneficis sobre la pell són molts: humectant i hidratant, nutritiu, regenerador, bacteriostàtic, ...

El sabó de llet de cabra i mel es un sabó suau i cremós, per a tot tipus de pell, és un sabó que neteja en profunditat i aporta hidratació i un bon acondicionat de la pell.

Elaborat amb oli d'oliva verge extra, oli de coco, palma, palma christi i germen de blat. Llet de cabra. Mel. Argila blanca. I com aromatitzants oli essencial de llavor d'aranja, de llimona i sàlvia.

Un sabó 100% natural i biodegradable.


Composició quali/quantitativa per elaborar 2400 g de SABÓ CABRA I MEL:


Oli oliva verge extra            554,00   g
Oli coco            422,00   g
Oli palma Elaesis g. *            369,00   g
Oli palma christi              87,00   g
Oli germen blat              11,00   g
Hidròxid sòdic            202,00   g
Llet de cabra            715,00   ml
Olis essencials purs              28,00   g
Argila blanca            129,00   g
Mel              10,00   g

* oli palma de cultiu controlat i sostenible

(excés greix 7%, concentració 22 %, Tª fases 35 ºC)

“Elaborar segons art”



Per mantenir al màxim l’efecte beneficiós de la llet de cabra, en el procés d’elaboració s'utilitza la llet de cabra congelada per protegir les lipoproteïnes de la llet de les altes temperatures a les que arriba a la reacció de dissolució del NaOH en medi aquós, les temperatures altes desnaturalitzen les lipoproteïnes que són les responsables de l'efecte emolient i protector sobre la pell.

Podem detectar olor a Amoníac, degut a la reacció de part de l’Urea de la llet de cabra amb l’Hidròxid sòdic. L’Amoníac és un gas volàtil que s’elimina del sabó durant el període de curació.

Desprès del període reglamentari de curació (mínim quatre setmanes) i superat el test de control de pH (pH<9) ja es pot gaudir del sabó de llet de cabra i mel.

El resultat es un sabó sòlid-cremós de color ocre, aroma cítric, cremós i molt suau al tacte, proporciona una molt bona neteja, fa molta escuma i de bombolla mitjana-gran, s’esbandeix bé amb molt poca aigua, deixa la pell suau i hidratada amb un acondicionat ideal.




SABÓ LLET DE CABRA I MEL   lot 51  @sabonaturalartesa
Enllaços d'interès: